Operatorul nostru repune centrala in functiune in conditii de maxima securitate, folosind piese originale si agreate de catre fabrica, din stoc, in cel mai scurt timp de la inceperea reparatie.

Cu o experienta de 20 ani in domeniu, si o echipa cu 26 de angajati, FUTURE LINE SERVICE  poate realiza proiecte complexe de instalatii termice, destinate oricaror aplicatii. Avem expertiza in a diagnostica echipamente si instalatii termice, incluzand atat tehnologiile, traditionale (centrale termice pe combustibili gazos, solid, lichid), condensarii, cat si pe cele pe baza de resurse regenerabile (sisteme solare,  pompe de caldura).

Misiunea firmei FUTURE LINE SERVICE SRL este sa garanteze cel mai inalt nivel de confort si satisfactia clientului prin furnizarea de servicii, materiale de calitate si profesionalism.

Prin colaborarea cu noi, beneficiarii au obtinut scurtarea timpului de interventie la solicitare cu 15-20% si au reusit marirea intervalelor de interventie cu 40% prin preventie, si daca si pentru dumneavoastra scurtarea timpului de interventie la solicitare si marirea intervalelor de interventie sunt de interes, inseamna ca FUTURE LINE SERVICE SRL este cel mai potrivit partener in lucrarile de service.